Annoncering

Hvorfor annoncere i All That?

All That… Jazz med mere er skabt via en fusion af musikbladet Jazz Special, der har været udgivet siden 1991, og webmediet Side 33, der siden 2019 har leveret nyheder om især den rytmiske musikscene i Danmark.

Via en loyal læserskare (cirka 2.500 abonnenter i 2023) hos Jazz Special og mange tusinde månedlige unikke brugere af Side33.dk og tilhørende sociale medier kan vi konstatere, at der hos mange læsere er et reelt behov for andet end breaking news og mainstream nyheder om musik.

Med All That vil vi tilbyde seriøs daglig musikalsk nyhedsformidling via websiden, der er en modernisering og opgradering af Side 33, hvis indholdshistorik er overført.

Derudover udkommer der fire fysiske magasiner om året med mere dybdegående artikler og baggrundshistorier. Formidlet i ord og billeder af nogle af landets bedste eller mest talentfulde skribenter, illustratorer og fotografer.

Websiden vil være gratis, mens magasinet kan købes, enten via websiden, i løssalg eller via et abonnement.

Som navnet antyder, tager vores medie udgangspunkt i jazzen, fordi den som genre og musikscene har været evig nysgerrig, levende og grænsebrydende.

Den ånd videreføres via vores fremtidige dækning af jazz med mere. Vi vil have fokus på både det, der er helt oppe på beatet i samtiden, og på alt det kvalitative, der kan findes i tilbageblikkene.

Inden for jazzen er ’hybrid’ blevet et hyppigt brugt ord, og derfor er det naturligt at inddrage ’med mere’, som hos os fortolkes ganske bredt. Det betyder, at det i forhold til vores valg af dækning ikke er afgørende, om ’med mere’ udgøres af blues, country, folk, americana, roots, rock, verdensmusik eller soul. Det afgørende er, om der gemmer sig noget musik eller en historie, der kalder på at blive formidlet til folk, der er nysgerrige på musik.

Derfor tænker vi som udgangspunkt ikke i aldersgrupper, køn eller andre former for segmentering. Vi vil henvende os til alle. der elsker musik hele livet. Musik kan nemlig samle folk.

Netop samling er der behov for i disse tider, og derfor ønsker vi at opgradere musikformidlingen, så den ikke står som det svage led i den kæde, der skal sikre og løfte bæredygtige forretningsmodeller for blandt andre musikere, pladeselskaber, bookingbureauer og spillesteder.

Alle har vi brug for hinanden, og derfor rækker vi ud til alle de samarbejdspartnere, som kunne have en interesse i at nå ud til vores stødt voksende læsergruppe.

Den samlede læsergruppe vi overtager fra de to tidligere medier udgør, udover de faste abonnementer, minimum 20.000 unikke online brugere, hvoraf 41% er kvinder, og 71% er i alderen 35-65 år, 13% er under 35 år og 17% er over.

Kort sagt voksne mennesker, der samler på oplevelser, og gerne ud over det sædvanlige. Vi tænker selv at alt omkring musik, kultur, hi-fi, livsstil, og gadgets er ganske oplagt i forhold til annoncering.

Så hvis du finder det interesseret for din virksomhed eller dit produkt at annoncere i bladet og/eller på websiden, så kan du læse nærmere om mulighederne, priser, krav mv. ved at downloade nedenstående medie information – eller kontakte os via annoncering@allthat.dk.

Kontakt

Adresse

Gothersgade 107,
1123 Copenhagen K
Denmark

Tel +45 21 95 20 12
Mail madskornum@allthat.dk
CVR 21488895

Kommer snart

Denne feature er under opbygning