Om os

Tak for støtte til
MPO og Koda Kultur

All That… Jazz med mere er ved årsskiftet 2023/24 skabt som en fusion af musikbladet Jazz Special, der har været udgivet siden 1991, og webmediet Side 33, der siden 2019 har leveret nyheder om især den rytmiske musikscene i Danmark.

Erfaringen fra disse medier viser, at der er behov for en seriøs musikformidling, der er andet end breaking news og mainstream nyheder om musik.   

Med All That tilbyder vi dagligt troværdig og bred musikalsk nyhedsformidling online, og vi har samtidig indholdshistorik fra Side 33, og arkiv fra Jazz Special.   

Derudover udgiver vi i et lækkert coffee-table format fire fysiske magasiner om året med mere dybdegående artikler, interviews og baggrundshistorier. Formidlet i ord og billeder af nogle af landets bedste eller mest talentfulde skribenter, illustratorer og fotografer.

Websiden er gratis, mens magasinet kan købes enten via websiden, i løssalg eller via et abonnement.

Som navnet antyder, tager vores medie udgangspunkt i jazzen, fordi den som genre og musikscene har været evig nysgerrig, levende og grænsebrydende.

Den ånd afspejles i vores dækning af jazz med mere. Vi vil have fokus på både det, der er helt oppe på beatet i samtiden, og på alt det kvalitative, der kan findes i tilbageblikkene, og i mellemrummene.

Inden for jazzen er ’hybrid’ et hyppigt brugt ord, og derfor er det naturligt at inddrage ’med mere’, som hos os fortolkes ganske bredt. Det betyder, at det i forhold til vores valg af dækning ikke er afgørende, om ’med mere’ udgøres af blues, country, folk, americana, roots, rock, verdensmusik eller soul. Det afgørende er, om der gemmer sig noget musik eller en historie, der kalder på at blive formidlet ud til de alle de mennesker, der er nysgerrige på musik.   

Derfor tænker vi som udgangspunkt ikke i aldersgrupper, køn eller anden form for segmentering. Vi vil henvende os til alle. der elsker musik hele livet. Musik har nemlig om noget helt naturlig samlingskraft.  

Netop samling er der behov for i disse tider, og derfor ønsker vi at løbende at opgradere kvaliteten af musikformidlingen, så den ikke står som det svage led i den kæde, der skal sikre og løfte bæredygtige forretningsmodeller for blandt andre musikere, pladeselskaber, bookingbureauer og spillesteder. 

Ansvarshavende chefredaktør er Mads Kornum.  

All That udgives af Sundance Publishing ApS i samarbejde med Jazzcup ApS og redaktør Mads Kornum.

All That har aktuelt modtaget støttemidler fra:

Kunststyrelsen

MPO

Koda Kultur 

Kontakt

Adresse

Gothersgade 107,
1123 Copenhagen K
Denmark

Tel +45 21 95 20 12
Mail madskornum@allthat.dk
CVR 21488895

Kommer snart

Denne feature er under opbygning